Restaurant Tentacular Barceloneta

Imprimeix
User Rating:  / 5
PoorBest 
Escrit per jordi

La Barceloneta es un barri històricament pescador, més històricament era un barri militar, i més històricament era una illa. L'illa de Maians, i més més històricament era un tros de terra sense nom per on passejaven rates tragineres grosses com gossos com les que encara es trobem avui en dia a s'Esvedrà i a s'Esvedranet, al sud d'Eivissa. Però això va se quan la història encara era jove. Avui en dia el barri de la Barceloneta ha deixat de ser un barri mariner perquè ja no hi viuen mariners, ni la gent que es passeja pels carrers porta uniforme de mariner, tampoc porten la colonia de'n Jean Pol Voutier. Ha evolucionat per esdevenir un barri modern turístic ple de vida atapeït i amb un gran encant. Ple de noies i nois alts, moderns, guapes i guapos. Les rates si, encara hi són! però ja no són tragineres, no porten alforges ni cap mocador lligat per fer estraper-lo... de fet s'han tornar més assenyades, cautes i discretes, i només la mirada entrenada d'un bon observador les pot veure córrer quan comença a fer-se fosc.

 D'aquest fantàstic barri, on la majoria dels pisos fan 30 metres i estan destinats al lloguer vacacional i estiuenc de la ciutat de Barcelona, hi ha un restaurant en el qual es de parada obligatòria per tot bon gurmet. El problema radica en que es impossible donar-ne l'adreça exacta ja que té tendència a desplaçar-se, però es fàcilment identificable si l'atzar ens fa passar just pel davant.

El Tentacular, nom no gaire original però molt gràfic és el resultat de la pressió darwiniana d'un restaurant de més de 250 anys que després d'obtenir personalitat jurídica per ser explotat com a negoci, també va obtenir personalitat d'animal marí, com és el pop, llatí popus barcelonus. El Tentacular ha desenvolupat uns tentacles grossos amb els quals, quan ningú mira, absolutament ningú, exten i utilitza per desplaçar-se sigil·losament al llarg del carrer, normalment aquest fenomen costaner es dona si es que es dona, just abans d'acabar l'últim torn de cuina, quan els clients estan a punt de pagar el compte i abandonar el local, sovint regats amb una bona dosis alcohòlica cosa que no té res a veure amb el fet que quan els clients abandonen el restaurant no saben a quin carrer són, ni com tornar-hi, per si s'haguessin deixat la cartera o potser un darrer got d'absenta, la causa com tots ja sabem a aquesta confusió és que el restaurant camina.. o s'arrossega

Si. El barri de la Barceloneta es extravagant, però viu en una mena de comunitat espiritual dels quals tots els elements estan connectats energèticament, no es estrany doncs que mica en mica es pugui anar apreciant com l'evolució a portat nous habitant, (potser surferos, però d'aquells que no han trepitjat mai una planxa de surf), amb unes rastes que sospitosament cada vegada són més gruixudes i amples i menys numeroses. L'altre dia una avia n'havia contat vuit al cap d'un surfero. Deia que estava molt etilitzat, però que no acabava de caure perquè les rastes com si tinguessin vida propia feien de potetes que l'ajudaven en el seu erràtic camí, beneïda evolució.

Comentaris  

 
0 #1 Anonimo 26-01-2016 20:54
:lol:
Citar
 

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Friday the 23rd. © 2013